Зеленський закликає українців не зменшувати спротив

Фото: Укрінформ

У своєму відеозверненні, президент України заявив:

«Українці! Хочу, щоб ви мене зрозуміли правильно. Ми маємо надзвичайні успіхи. Те, як увесь український народ чинить спротив цим загарбникам, вже увійшло в історію. Але ми не маємо права знижувати інтенсивність оборони. Як би нам складно не було, не маємо права зменшувати енергію свого спротиву»

Він наголосив, що ворог заводить на територію України нові й нові колони.

«Вони намагаються взяти нас кількістю. Кількістю бійців, кількістю техніки. Використовують терор, щоб зламати нас, нашу віру в перемогу і в Україну. Я впевнений, у них це не вийде. Це не дасть їм результату. Але щоб у них не вийшло – ще треба боротись. Ще треба бути зосередженими. Ще треба усім нам, усім українцям, і надалі зосереджено працювати на оборону нашої держави, працювати разом без внутрішніх розколів, підтримуючи одне одного. По всій країні – від Ужгорода до Мелітополя, від Чернігова до Маріуполя, від Львова до Харкова. Саме так, як ми всі робимо вже 17-й день війни»

«Наші Збройні Сили роблять усе, щоб позбавити ворога будь-якого бажання продовжувати війну проти України. Втрати російських військ колосальні. Динаміка втрат окупантів на 17-й день вже така, що можна впевнено говорити: це найбільший удар по російській армії за десятки років. Вони ніде не втрачали більше за таку кількість днів»

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.