Росія намагається знищити українське майбутнє

Росіяни вивозять українських дітей з тимчасово окупованих територій й ми пояснюємо чому цей злочин направлений на знищення українського народу.

Окупанти вивозять дітей з інтернатів й не повертають українській стороні. При цьому, варто зауважити, що не всі діти в таких закладах є сиротами, а деякі стали сиротами через вбивство їх батьків окупантами. Лише офіційно встановлено, що рф силою депортувала з окупованих територій близько 10 тис. українських дітей

Проте згідно з Римським статутом Міжнародного кримінального суду, насильницька передача дітей з однієї етнічної групи до іншої є ознакою геноциду.  Дітей навмисно  вивозять в віддалені райони рф. Зокрема до Ленінградської, Волгоградської, Новосибірської, Тюменської областей. 

При цьому, пропаганда використовує крадіжку дітей як привід для створення емоційного фону, розповідаючи про “дітей яких врятували від нацистів”.

Хоча насправді йдеться не про порятунок дітей від бойових дій, адже, ще раз зауважимо – їх не повертають українській стороні. Йдеться саме про викрадення, з подальшою асиміляцією серед росіян. Тобто по факту знищення цілої верстви українського населення, що і є геноцидом в міжнародному праві.

Аби заохотити росіян всиновлювати українських дітей російський уряд встановив грошове заохочення – 500 тис. рублів за приймання дитини. Водночас 22 жовтня, уряд рф видав розпорядження (3116-р) щодо направлення 353 млн рублів на проведення поглиблених профоглядів для 88 тис. українських дітей. Медики мають “оцінити” здоров’я викрадених українських дітей з 1 листопада по 31 грудня.

Зауважимо, що в кожного злочину є відповідальна особа. В нашому випадку це марія львова-бєлова – уповноважена при президенті рф з прав дитини. Вона сама активно свідчить про свої злочини в інтерв’ю пропагандистам. Зокрема, вона “усиновила” 16 річного хлопчика з Маріуполя.

В коментарях вона сама зізнається, що викрадені діти “спочатку не люблять рф”, але потім “інтегруються”. На її думку, це прекрасна історія про порятунок, та як вищезгадано, саме така “інтеграція” є міжнародним кримінальним злочином. 

Найбільш цинічним є те, що попри санкції країн Заходу, 24 жовтня львова-бєлова провела зустріч з головним представником управління верховного комісара ООН у справах біженців у рф Карімом Атассі. На зустрічі нібито обговорювали питання надання соціальної підтримки українським дітям. Мова про повернення дітей на Батьківщину не йшла, а сама зустріч фактично є спробою інформаційно легітимізувати злочинну діяльність росіян з викрадення українських дітей.

Зауважимо, що окрім вивозу дітей з інтернатів, росіяни активно вивозять дітей, які живуть з батьками. Їх вивозять на “оздоровлення” до дитячих таборів у рф, після чого не повертають батькам. Ця ситуація необхідна Кремлю аби змусити батьків виїхати за дітьми на територію рф й залишити свій будинок. Повернутись назад вже практично неможливо, адже на ТОТ росіяни ввели “воєнний стан”.

Таким чином дітей тримають в таборах як заручників, змушуючи українців покидати свої домівки й виїжджати до рф та ставати “біженцями”, яких насильно інтегрують в “русскій мір”.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.