Рік спротиву

Центр національного спротиву вітає українців з прийдешнім Новим роком та розповідає яким був минулий.

Ми не обираємо час в який нам довелось жити, але ми можемо змінювати обставини. На долю нинішнього покоління українців випали найтяжчі випробування у 21 сторіччі, й на кінець 2022 року можна впевнено сказати – ми гідно складаємо іспит.

24 лютого російська федерація почала повномасштабне вторгнення й окупувала наші землі. Та майже одразу ворог зіштовхнувся з опором національного масштабу. Завдяки об’єднанню суспільства ми деокупували Київщину, Сумщину, Харківщину, Херсон, Зміїний й ми продовжимо звільняти наші землі у 2023 році.

З самого початку окупації українці виходили на мітинги, зривали російські прапори, навпаки вивішували свої, поширювали листівки, нищили інфраструктуру ворога, вбивали окупантів та зрадників й допомагали ЗСУ виявляти місцеперебування окупантів.

стрємоусов, бойко, сушко, ковальов, штепа, юнаков, савлученко, лайшев, де зараз ви. кати мого народу? Ми просто зазначимо, що кожен зрадник буде нести відповідальність за свої вчинки. Бо всі вищезгадані персонажі мали ілюзії щодо безкарності своїх дій. Карта ліквідації окупантів нижче:

З початку повномасштабної війни в Україні завдяки активній діяльності українського підпілля та їх співпраці з регулярними Силами оборони України було здійснено щонайменше тридцять доведених до кінця замахів на колаборантів, які співпрацювали з росіянами. 

Деякі зрадники були ліквідовані досить феєрично, а деякі за більш таємничих обставин. Найбільше успішних замахів відбулось на території Херсонської області, але загалом вони охопили усі тимчасово окуповані території.

Завдяки активності підпілля вдалось ліквідувати чимало високопоставлених колаборантів, а також представників окупаційних військ та заїжджих управителів. 

Через тотальний саботаж на захоплених територіях ворог так і не зміг створити навіть картинку щодо проведення “референдуму”. Задовольнивши свої народні маси розповідями про голосування впродовж п’яти днів вдома, аби пояснити відсутність людей у “виборчих дільницях”.

Росіяни знають, що вони тут лише окупанти й досі бояться нас. Саме через страх вони вигадують розповіді про “нацизм” та НАТО, яке воює проти них. Ворог вже програв й намагається лише відтягнути цей момент.

Проте попереду нас чекає ще один рік війни, де ми маємо бути сильними та не втрачати віру в самих нас. Ми закликаємо й надалі саботувати укази окупантів. Знайте, ворог використовує людей на ТОТ як заручників й ресурс.

Залиште тимчасові окуповані території, адже росіяни готуються до “залізної завіси” та мобілізації. Ігноруйте паспортизацію. Та головне, ми закликаємо сьогодні не брати участь в масових заходах святкування, адже росіяни готують провокації аби легалізувати свої репресії, які вони чинять кожен день на ТОТ.

Також ми закликаємо громадян України комунікувати з тими, хто вимушено залишився на ТОТ, й таким чином пробивати створену окупантами інформаційну блокаду. Ці люди потребують особливої підтримки. 

Цей рік був роком сміливих та відважних. Ми присвячуємо його всім тим хто зараз сидить в підвалах окупантів, тим хто повернувся звідти й тим, хто на жаль, вже не повернеться. Ми закликаємо всіх українців в новорічну ніч вшанувати всіх, хто виборює нашу перемогу, особливо тих, хто про це не може розповісти.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.