Кадиров вербує бойовиків “днр” для своєї армії

На росії продовжуються феодальні течії, які пов’язані з майбутнім розподілом влади. Гауляйтер окупованої Ічкерії рамзан кадиров почав вербувати бойовиків з армії т.зв. “днр” у свої ряди аби посилити свою владу.

Центр національного спротиву вже повідомляв, що вплив кадирова на тимчасово окупованих територіях зростає й фактично тимчасово окуповані райони Донецької області віддані йому під управління. Саме його бойовики “Забезпечують порядок”, а саме здійснюють репресії в захоплених містах.

Кадировці грабують регіон, адже це плата Кремля за їх лояльність. В регіон постійно приїжджають “депутати” з ахмату, а на місцях назначаються чиновники з погодження самого кадирова.

Раніше ж лідер чеченських найманців заявив, що понад 300 кадіїв (судді, які застосовують закони шаріату) та імамів планують пройти підготовку і відправитися в Україну. Фактично їхня присутність с складі чеченських угруповань в Україні може свідчити про те, що кадиров має намір, щоби чеченські сили виконували основну функцію управління на окупованих територіях.

Тепер же дєніс пушилін, який формально виконує роль керівника на захоплених районах Донеччини, погодив “підготовку” бойовиків “днр” в університеті спецназу, який розташований в Ічкерії.

Це ще більше посилює вплив кадирова на ТОТ, адже тепер фактично він готуватиме тих, хто буде відповідати за особисту охорону гауляйтерів. Крім цього, особиста гвардія кадировця поповнюється новими обличчями, що також змінює баланс сил в майбутньому перерозподілі влади.

Зауважимо, що кадировці майже не беруть участь в безпосередніх бойових діях, що створює нервозність серед інших башен кремля, чиї “пвк” й інші окупаційні формування несуть втрати й слабнуть.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.