🇺🇦 Офіційний український урядовий сайт

Окупанти намагаються промивати мізки українським дітям в Криму

Артек, Крим, пропаганда

В тимчасово окупованому Криму посилюються заходи пропаганди з боку окупаційної адміністрації з метою збереження рівня підтримки повномасштабної війни рф проти України серед населення півострова.

В даному контексті, у найбільших містах ТОТ АР Крим окупантами були проведені різні інформаційно-пропагандистські заходи на підтримку “спеціальної воєнної операції”. 

Зокрема, в м. Севастополь окупанти зосередили пропагандистські зусилля на роботі з дітьми та підлітками, для чого відбулась “зустріч” учасника “спеціальної воєнної операції” із дітьми на базі захопленого майна ДП України “Міжнародний дитячий центр “Артек””, а з керівництвом “Школи Ектотех+” був організований “урок мужності” для учнів старших класів, присвячений загиблим учасникам “спеціальної воєнної операції”.

Центр національного спротиву нагадує, що подібні заходи противника спрямовані на знищення української ідентичності на ТОТ сходу та півдня України. А також інтеграції українських дітей і підлітків в соціально-культурний простір рф.

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.