Росіяни мають проблеми у боротьбі з партизанами, а їх особовий склад намагається дезертирувати, – огляд з ТОТ

Окупанти продовжують безрезультативну боротьбу з нашим підпіллям та мають проблеми з морально-психологічним станом особового складу. 

Центр національного спротиву підготував новий огляд головних подій з тимчасово окупованих територій.

Окупанти шукають партизан

Росіяни у пошуку партизан посилюють перевірки цивільних машин на дорогах тимчасово окупованих територій Запорізької області.

Наше підпілля  повідомляє про більш прискіпливі допити та перевірки цивільних авто на блокпостах окупантів. Це пов’язано зі страхом контрнаступу Сил Оборони України, що змушує окупантів нервувати та активніше шукати «українські ДРГ».

Також окупанти створили маневрені групи Росгвардії, щоб боротися з партизанським рухом на тимчасово окупованих територіях півдня України.

Водночас спротив місцевого населення триває. Попри заборону, мешканці ТОТ продовжують користуватися гривнею. 

Тим часом рух громадянського спротиву «Жовта стрічка» закликає перетворювати російські Z-символи на пісочні годинники.

Активісти звертаються до всіх організацій, які чинять опір рашистам в окупації та до українців, які попри репресії, тиск та втому продовжують вірити та чекати ЗСУ.

Росіяни не можуть подолати спротив цивільних, тому продовжують терор на ТОТ

Окупанти навмисно псують українські паспорти цивільного населення на ТОТ. 

За інформацією від нашого підпілля, таке неофіційне розпорядження було видано окупаційною адміністрацією росіян на тимчасово окупованих територіях Херсонської області. Згідно з ним, російські військові мають робити умисні механічні пошкодження українських паспортів.

Також під прикриттям  «евакуації» російські окупанти примусово вивозять дітей з тимчасово окупованого Токмака, а також місцевих колаборантів.

Водночас поліцаї на тимчасово окупованих територіях півдня України намагаються дезертирувати на територію РФ, щоб втекти від українського контраступу.

Окупанти продовжують мародерити

Російські окупанти продовжують мародерити на тимчасово окупованих територіях. Днями вони розграбували місцеву лікарню у Голій Пристані, що на Херсонщині. награбоване вивозять у напрямку тимчасово окупованого Криму.

Тим часом маріонетка Кремля Сальдо хоче монополізувати розкрадання зерна з ТОТ півдня України.

Наразі зерно вивозять різні групи впливу на ТОТ. Проте Сальдо, який зареєстрував зернову компанію, хоче контролювати всі потоки вивезення українського зерна. Відтак за його вказівкою підрозділи МВД РФ, зокрема, поліція, відряджена з території країни-агресора на ТОТ, проводитиме контроль вивезення зерна з регіону. 

Переглядаючи цей сайт, ви погоджуєтесь з нашою політикою конфіденційності.